Ágyak

Lounge

Kortárs design, minimalista letisztultság. A tiszta geometriai vonalvezetésű fejtámla friss, visszafogott érzetet kelt. A legjobb minőségű anyagok prémium szintű kényelmet biztosítanak, amelyet még soha nem tapasztalt.

Részletek

Aphrodite

Az Aphrodite fejvég, akár a szerelem, a szépség, az élvezet és a szenvedély ókori görög istennője, arisztokratikus kinézetű, amely esztétikailag és minségileg is megállja a helyét az elegáns hálószobában. A fejvég gyönyörű kárpitozása artizán kézi munka eredménye.

Részletek

Millenium

Elbűvölő avantgárd dizájn. Lenyűgöző kárpitozás, amely eleganciát, barátságosságot és pazar hangulatot áraszt. Kidolgozott és elbűvölő kárpitozás. A belső terek abszolút királya vagy királynője.

Részletek

Éclaire

Keményfa és puha textil házassága. Éclaire az intelligens minimalizmus kiemelkedő szimbóluma, merész, ugyanakkor modern. Az Éclaire ötvözi a bükkfát a textil selymes simaságával, amely párosítás napjainkban egyre népszerűbb.

Részletek

Éclaire Deluxe

Vaktűzött kárpitozott fejvég a hangulatos hálószoba csábításáért. Az Éclaire Deluxe a fent említett Éclaire vaktűzött változata. Bonyolult mikrostruktúrával és veleszületett természetes magnetikussággal rendelkezik, mivel ez a párosítás manapság nagyon népszerű.

Részletek

Manhattan

A kecses finomság és a fenséges egyszerűség ötvözete. Mindig készen áll arra, hogy otthona belső terének csillogást adjon, és olyan miliővé varázsolja, amely egy pillanat alatt elállítja Ön és vengédei lélegzetét. Klassz, divatos eleganciát közvetít.

Részletek

King

Semmi sem képviseli jobban a luxust, mint a bőségesen párnázott King fejvég. Nagyvonalú eleganciát ad ennek az ágynak az a kézi tűzési technológia, amely folyamat kimunkált artizán technológiát tartalmaz.

Részletek

Magnifique

Finom alakzatok, delikát textúra és szerkezetkialakítás. A Magnifique mögött álló kézi munka a finom lágyság, a gyengéd érintés és a stílusvarázslat szimbóluma. A kiváló alvásélményért és az igazán pihentető kikapcsolódásért.

Részletek

Stripe

Egyszerű kifinomultság. Klasszikus, semleges, téglalap alakú, mégis csúcskategóriás dizájn erőteljes karakterisztikával. A Stripe sokféle hálószobai stílust és termékszemélyiséget hordoz, ha különböző anyagpárosítással és kárpitokkal kombinálják.

Részletek

Lilibelle Deluxe

Fényűző és művészi - A Lilibelle Deluxe a hálószoba legértékesebb dísze lesz. Egy igazi klasszikus remekmű. Vitathatatlanul a repertoár egyik legművészibb fejvége, amelyet Svájc legnagyobb virtuózai terveztek.

Részletek
Hírlevél