Kézművesség

Betekintés a Chamambra Atelier-be

Kézzel készített kézműves termékeink a magas színvonalú, kidolgozott stílust képviselik, a részletekre való odafigyelés és a hitelesség szinonímái. Vessünk egy pillantást arra, milyen hitvallás alapján készül a Chamambra ágy.

AZ ENIGMATIKUS „C” MONOGRAM

A Chamambra ágy az évek során sokkal több lett, mint egy szimpla ágy. A híres, kalligrafikus „C” monogram mögött a szakértők és a márka képviselőinek egész stábja áll, akiknek egyetlen, közös célja, hogy a név a minőség, az elegancia, a szenvedély és az elegáns luxus megtestesítője legyen.

MINDEN ÁGY EGY REMEKMŰ

A merész szállodadekoroktól a visszafogott enteriőrökig a Chamambra ágyak elegánsan kifinomult belső tereket hoznak létre, amelyek közt mind a merész, mind a visszafogott szépséget kedvelők megtalálhatják a maguk számára tökéleteset. A Chamambra ágyak új lendületet adnak a hálószobának. A Chamambra ágyak puhasága éteri örömet és kényelmet nyújt.

A VÉGTELEN INSPIRÁCIÓ A LAKBERENDEZÉSBEN

A sima, könnyű textúrájú szövött anyagtól kezdve az eredeti belga damaszton és a stílusos Jacquard bársonyon át a környezettudatos vegán bőrig a legfinomabb választék minden anyaga elérhető, gondosan kiválasztott szortimentből a Chamambra bútortervezőitől.

CIZELLÁLT, PRECÍZ RÉSZLETEK

Mivel az ágy az otthon Királynője, a Chamambra elkötelezett a kreatív kialakítás és inspiráció mellett. A cizellált részletek és az aprólékos odafigyeléssel készült elemek visszatükröződnek minden Chamambra termékben.

KÉZMŰVES REMEKEK ÉRTÉKE ÉS ERÉNYE

A Chamambra mögött álló csapat elismeri a kézműves műalkotások erényeit és térhódítását a mai világban. Ez a rendező elv a vállalat élete során mindenütt jelen volt, és generációról generációra fennmaradt. A gyártási folyamat kezdettől fogva kézműves lépéseket tartalmazott. Ezért a Chamambra hisz a kézművesség hozzáadott értékében, valamint annak a minőséghez való való hozzájárulásában.

AZ ÁGYAK MAGNUM OPUSA

A mélytűzött fejvég az ágyak nagyságrendileg meghatározott legelegánsabb fokozata, kárpitozott, merész sziluettet nyújt a hálószobának, amely a kikapcsolódás és az otthonosság helye.

EGYEDI ÍZLÉSVILÁG

Kézzel készített, mélytűzött, kárpitozott termékek. Legyen az csodálatosan ívelt vagy szigorúan téglalap alakú, mind válogatott bútorok legfinomabb darabjai. Színek, textúrák és formák sokasága. Végtelen repertoár.

A KIFINOMULT OTTHONOSSÁG

A Chamambra egyesíti a kényelem, praktikum, esztétikum és a stílus jellemzőit, lágyan belesimul a 21. századi kortárs dizájn és modernizmus által támasztott elvárásokba, miközben az esztétika mellett mindig megmarad a praktikum és az ottthonosság.

Hírlevél