Termékdesign

A híres monogram

A híres „C” monogram több évtizedes szorgalmas munkát idéz fel és gazdag múltra tekint vissza, amely a Chamambra nevet szinonimává tette a luxus fogalmával. Nosztalgikus történeteket idéz fel a családi gyökerekről, összhangban azzal a mély érzelmi értékkel, amely felbecsülhetetlen fontosságú az alkotók számára, és mindig is az lesz.

Hímzés

A matrac szegélyein található kifinomult hímzési design kifinomult, és tökéletes kiegészítést kínál matracához. A szegélyhímzés, szegélyvarrás vagy hímzett minták határtalan finomságú vizuális kompozíciót mutatnak be.

Kézművesség

A kézi tűzésű termékek minőségéhez semmi sem fogható. A gombok kézi varrása a fejvégekben királyi, elegáns összképet eredményez. Ha a fejvég tűzése gombok nélkül készül, vaktűzésnek nevezzük.

Kézi festés

A Chamambra ágykeretek és lécek fenyőfából, egyes fejtámlák tölgyfából, az ágylábak pedig bükkfából készülnek, hogy kiváló, tartós és masszív háztartási kiegészítők és dizájnbútorok készülhessenek belőlük. Az ágyak faelemeit és összetevőit természetes méhviasz bevonattal kezeljük, ez a saját fafényezésünk egyik típusa, amelyet kézzel viszünk fel a famegmunkálás során.

Passepoil

Szegélydíszítésnek is nevezik a passepoil-t, mely egyfajta díszítőelem, amely a luxusmatracok oldalhatárainál, a szegélyek mentén található, a felső és alsó oldalon halad át. Összehajtott szövetcsíkokból áll, amely elegáns az éleket és stílusvonalakat hoz létre a matracon, általában akkor hosználják, amikor a csúcskategóriás matracokról van szó. A Chamambra matracoknak is egy kis pazarosságot kölcsönöznek.

Fejvég design választék
Duplavarrás

Ez a technológia ismerősen csenghet a prémium járműipari kínálatból, ahol sportautók belső terének kárpitozásában láthatjuk viszont ezt a népszerű, sportos, innovatív design-t. Francia varrásnak, kettős varrásnak és kárpitvarrásnak is nevezik ezt a típusú befejező elemet, amely divatos, korszerű együttest hoz létre, a termék többi részével is együtt vizuális harmóniában. Különösen jól működik a vegán bőr kollekcióval.

Steppelés

A Deluxe steppelés növeli a matrac tetejének vastagságát és puhaságát, miközben az alatta lévő komfortréteget rögzíti. Ez a luxusmatracok egyik minőségi mutatója, hogy milyen a steppelés, különösen, ha az egytűs steppelés technológiával készült a steppelés, ez a legmagasabb foka a szakértelemnek. A Chamambra matrac mind egytűs steppeléssel készülnek. Rengeteg Chamambra steppminta megtalálható a kínálatunkban (például csíkozott, kör alakú, virágos, ovális, egyedi).

Válogatott bútorok

Egy modern öltözőpad vagy egy ottomán pad a kifinomult hálószobabelső tökéletes együttesét hozza létre, ahol a hálószobabútor az ágyszett tökéletes kiegészítője, de egyben hangsúlyozza az ágyszett saját stílusú elemeit.

Az ágyszett

Tökéletes alvás megvalósítására törekednek a Chamambra ágyak, amelyekben minden megtalálható, a legfejlettebb belső rugórendszerektől kezdve egészen az ergonomikus gerincalátámasztást szolgáló habokig. Természetes anyagok az egészségért és az egészséges alvásért, valamint maximális puhaság az Ön kényelméért.

Hírlevél