Éclaire

Keményfa és puha textil házassága. Éclaire az intelligens minimalizmus kiemelkedő szimbóluma, merész, ugyanakkor modern. Az Éclaire ötvözi a bükkfát a textil selymes simaságával, amely párosítás napjainkban egyre népszerűbb.

Ágyválaszték:

Ágyrácsos vagy farugós ágy:Fenyőfa deszkákból készül, amelyek a keret tartóihoz vannak rögzítve. Rugó nélkül készülő, merev fekvőrésszel és oldalfallal, fenyőfa váz adja a masszív alátámasztást, filc takarással, kárpitozott felülettel. Farkasfogas rögzítéshez elő- készítettséggel. További lehetőség a szabadon választott vagy vevő által biztosított bevo- nószövet kárpitozás, tükörbetét varrással. Ebben az esetben ékhab kerül beépítésre, mely védi a kárpitot, a vízszintes fa élek mentén. Extra Storage (beépített kihúzható tároló doboz, egy vagy két fiókkal) változatban is kapható.

Boxspring ágy: Kemény (rétegelt lemez) oldalfalas típus, fa- vázba ültetett bonellrugó váz (11 cm, Ø 2,2 mm, 111 db/m2) vagy táskarugó váz, filc takarással, kárpitozott felület. Steppelt beige és bamboo szövettel, választható lábbal. Farkasfogas rögzítéshez előkészítettséggel. Boxspring ágyaink általában 30 cm magasak (22 cm magasak, 8 cm-es lábbal). A boxspring ágy a 21. század találmánya, mivel megemeli a matrac magasságát azzal, ezzel ugyanolyan méretű, mint a rajta ülő matrac, hogy megkönnyítse az ágyba való be- és kiszállást. Biztosítja a matrac megfelelő alátámasztását és alkalmazkodik a rá gyakorolt ​​súlyhoz. Kiváló nyomáselosztási és szellőztetési tulajdonságokkal rendelkezik. Extra stabilitást biztosít, és nagyobb tartási stabilitást tesz lehetővé. Rendelkezésre áll Extra magas (+12 cm vagy több) és Extra Storage (beépített kihúzható tároló doboz, egy vagy két fiókkal) változatban is.

Elektromos ágy: Ha élvezi a televíziózást vagy az olvasást alvás előtt, ezek az ágyak könnyen beállíthatók az Ön által preferált alvási helyzetbe. Az állítható ágyalapok elektromos vezérlésűek, egy gombnyomással megváltoztathatja az ágy helyzetét. Mindkét oldal egymástól függetlenül mozgatható, így a párok számára testreszabható. Extra Storage (beépített kihúzható tároló doboz, egy vagy két fiókkal) változatban is kapható.

Ágyláb választék:

Mindkét változat gondosan kidolgozott, esztétikai és tartóssági szempontokat figyelembe véve készül, többféle lábtípust kínálunk, hogy illeszkedjenek az ágyszettjéhez: a hagyományos, természetes kinézetű I-lábakat, L alakú bútorlábakat, fa hengerlábakat, fém lábakat. Az ágylábak kaphatók tömör fából (Wenge), lakkozott tömör fából (ezüst) és rozsdamentes acélból (Inox).

Ajánlatkérés
Név: Cégnév: Település: Email: Telefon: Üzenet: Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
info@chamambra.hu
Hírlevél