Bútorok

Adélaide

Az Adélaide egy modern hálószobabútor, ez egy kárpitozott öltözőpad, amely szögletes design-jával minimalista stílusú. Csodálatos hely a pihenésre az ágytól nem messze, további stílust és kényelmet ad a teljes ágyszettnek, továbbá növeli a grandiózusságát. Színek, stílusok és textúrák széles választékában kapható.

Details

Cubique

A Cubique egy hálószobabútor ottomán, amelyet az ágyszett kényelmének és esztétikájának minőségi emelésére terveztek - további előnye, hogy lábtartó és extra tároló. Ez a kárpitozott, gyönyörű bútordarab kiegészítője lehet a tér növelésének és a belső térharmónia tökéletesítésének. Kiegészítő hozzáadott érték a ki nem használt hely szépítéséhez. Színek, stílusok és textúrák széles választékában kapható. Válasszon semleges színt, hogy idomuljon a hálószoba többi részével, vagy válasszon egy élénk színt, amely vizuális díszítőelemként szolgál.

Details

Gelsemia

A Gelsemia egy minimalista stílusú dizájn éjjeliszekrény – egy kárpitozott tárolókocka kihúzható fiókokkal és edzett üvegréteggel a tetején. A kifinomult lakberendezés nagykövete. Színek, stílusok és textúrák széles választékában kapható.

Details

Seamus

A Seamus egy minimalista stílusú dizájn éjjeliszekrény – egy kárpitozott kocka stílus, edzett üvegréteggel a tetején. A kifinomult lakberendezés nagykövete. Színek, stílusok és textúrák széles választékában kapható.

Details
Hírlevél