Alapanyagok

Eredeti belga damaszt

A régi világtörténettel és gazdag örökséggel rendelkező szövet, az eredeti belga damaszt általában vászonból, pamutból vagy műselyemből készül, és klasszikus szövésű megjelenést kínál. A damaszt kárpitozású matracok általában különböző mintákat mutatnak be a szövetben vagy finoman részletes motívumokat hordoznak, amelyek a matracokat csúcsminőségűvé és luxus kényelmessé teszik.

Kötött-hurkolt matrac szövet

A kéz számára a legpuhább szövet, magas minőségő, amely a luxuskategóriás matracok jellemzője. A svájci know-how segítségével lehetséges a szövet különböző típusú Deluxe steppelése, mely még egy extra komfortot és esztétikát ad a Chamambra matracoknak.

Kókuszdiórostok

Természetes kókuszrostunk, más néven kókuszrost, a kókusz héjából származik. Rostos cellulózszerkezettel rendelkezik, amely tartósságot és lélegző képességet kínál, ha a matracba helyezik.

Pamut

A pamut puha érzetet és kényelmet nyújt matracának. Hálószobájának egy kis természeti érintése, mellyel kellemes és puha környezetet élvezhet.

Keményfa

A tölgy, a bükk és a fenyőfa a legkiemelkedőbb tömörfa a Chamambra ágyakban, amelyek a kárpit alatt találhatók. A fenyőfa ágykeretek és lécek, a tölgyfa fejtámlák és a bükkfa ágylábak kiváló háztartási kiegészítőket alkotnak, mivel tartósak, természetesek, strapabírók és masszívak.

Memory Foam

A fejlett alvástechnológia nagyköveteként a Memory Foam először az 1960-as évek közepén jelent meg a NASA-ban, majd később terjedt át egy másik alkalmazhatóságra, a matraciparra. A Memory Foam valóban csodálatos kényelmi réteg, amelybe belemerülhet, mivel testformázó és testkövető anyag, és aktívan regeneráló struktúrát kínál testének. Kényelmes alátámasztást nyújtanak, mivel körvonalazzák testét, így optimálisak a hát- és ízületi fájdalmakkal küzdő emberek számára. Természetes hőmegtartó és nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik.

Természetes Latex

A Hevea brasiliensis kaucsukfa nedvéből természetes, növényi eredetű folyadékot gyűjtenek be, ebből készül a latex. Minimális gázsemlegesítő tulajdonságokkal rendelkezik, és képes elősegíteni a gerinc megfelelő beállítását. Rugalmas és ruganyos, nyomás hatására a test körvonalaihoz kontúrozódik. Ideális alvóknak, akik sokat forgolódnak és mozgolódnak éjszaka.

Antidecubitus hab

Az Antidecubitus habot a felfekvés hatékony megelőzésére és a meglévő sebek gyorsabb helyreállítására fejlesztette ki az orvostudomány, de masszírozó hatása miatt átvette az alvástechnológia. Masszírozóhabnak is hívják. Kiváló súlyeloszlatást biztosítanak, és tojástartó formájuknak köszönhetősen elősegítik a szellőzést. Az Antidecubitus hab puha alvási felületet biztosít és terápiás alvást hoz létre.

Táskarugó, - és Bonellrugórendszerek

A Chamambra főként társkarugós matracokat kínál, amelyek fejlettebb rugórendszer technológiát jelentenek, mint a nyitott tekercses Bonell-rugók, mivel önállóan támasztják alá az alvót. A táskarugó egy külön csomagokban vászoncsomagolt rugós tekercsrendszer, amely szövetzsebekbe burkolt egyedi huzalrugók miatt tökéletes pontelasztikusságot tud elérni. Rendelkezünk többzónás táskarugós rendszerekkel is, amelyek biztosítják az ergonómikus alvási helyzetet, mivel alkalmazkodnak a test minden egyes részéhez, attól függően, hogy hol, mekkora alátámasztásra van szükség.

Hírlevél